Anuluj anulowanie w Gmailu

Takie okienko dialogowe prezentuje polski Gmail przy próbie wyjścia z edycji wiadomości bez zapisania zmian:

Wersja robocza została zmodyfikowana. Anulować zmiany? OK/Anuluj

Za każdym razem spędzam kilka sekund na zastanawianiu się, czy aby anulować mam anulować czy kliknąć OK 😉 (to drugie).

Jeden komentarz

  1. Teraz polski Gmail mówi:

    Wersja robocza została zmodyfikowana. Czy porzucić zmiany? OK/Anuluj

    Ciekawe czy jam to sprawił? 😉

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *